• Veiling
  • Recent
16.8*11.6 CM Die De Body Van Extreme Sport Hobby Duiken Stickers Zwart/Zilver C7-0040
zoom_in

16.8*11.6 CM Die De Body Van Extreme Sport Hobby Duiken Stickers Zwart/Zilver C7-0040

€ 2.00 2.95

Hoeveelheid van het product
check Bestaand

16.8*11.6 CM Die De Body Van Extreme Sport Hobby Duiken Stickers Zwart/Zilver C7-0040toepassing van de sticker is zeer gemakkelijk, nemen alleen minuten.
uw sticker heeft 3 onderdelen :
papier Steun Sticker Clear Transfer Tape
1 Schoon het oppervlak waar de decal zal worden geïnstalleerd.
2 Langzaam verwijderd het papier ervoor dat uw decal blijft vast aan de duidelijke transfer tape. als deel van uw decal liften up met de backing, druk de papier backing back down tegen het totdat het blijft vast aan de transfer tape.
3 Zodra uw decal is geschild weg van de backing, lijn up & positie uw decal tegen het oppervlak om die zal het toegepast.
4 Gebruik een creditcard, squegee, of iets vergelijkbaar glad down uw decal, ervoor dat het helemaal vast aan de oppervlak.
5 Zorgvuldig & Langzaam, verwijder de transfer tape van uw decal, ervoor dat uw decal is vast aan de oppervlak. als u zien deel van de sticker niet release van de transfer tape, druk het terug tot de oppervlak en herhaal het proces.verzending :
1. China Gewone Kleine Packet Plus. China Post Geregistreerde Luchtpost. De verzending tijdens Vakantie of Custom Seizoen kan langer dan normaal tijd. voeg nog 5-10 dagen als een vertraging. (Wanneer de koper bestellingen minder dan $7. zullen We de China Post Gewone Kleine Packet Plus. het niet op andere website kan query de tracking informatie. algemeen kan bereiken 20 60 dagen.)over Onsniet gerust contact ons voor en na uw aankoop; we zijn toegewijd aan uw 100% klanttevredenheid. We onze inzet met superb service, 100% volledige geld terug en een klanttevredenheid garantie.bod Met Vertrouwen!

Aritkeltype:
Stickers
is_aangepast:
Ja
Merknaam:
YJZT
Sticker Placement:
The Whole Body
Modelnaam:
C7-0040
Category:
Stickers
Artikelbreedte:
16.8cm
type van de sticker:
carrosserie
Design:
Cartoon
Model:
Figuur
Type:
Glue Sticker
Artikelhoogte:
11.4cm
Artikellengte:
0cm
Artikeldiameter:
0cm
Verpakking:
niet verpakt
Materiaaltype:
Vinyl

Productcategorie..