• Recent
205 sharp tang rvs bonsai tool tuingereedschap snoeischaar tuinschaar gratis verzending
zoom_in

205 sharp tang rvs bonsai tool tuingereedschap snoeischaar tuinschaar gratis verzending

€ 56.50

Hoeveelheid van het product
check Bestaand

Als je koopt nu deze bonsai gereedschap, dan sturen wij u een aantal presenteert : gift Geen gift. 2 : beschermende draagtas voor enkele tool.Beperkte hoeveelheid; wie het eerst komt het eerst maalt; totdat alle geven.Het smeden van producten, mes- rand doven na speciale stalen brandwerende, met een goede, hoge hardheid kenmerken.Daarom wordt niet weergegeven als gevolg van overmatige kracht veroorzaakt door het buigen vervorming van snijkop, zoals volume.1. elke keer na het gebruik van het gereedschap schoon te vegen, veeg het gereedschap hars residu, onzuiverheden en water, en vervolgens bekleed met anti- roest olie( geen roest preventief olie, olie kan vervangen).
2. allerlei gereedschappen moet alles in hun werk. Niet gebruiken als dit,Zoals : het gebruik van schuine mond klem niet loskomen aluminium draad, kan ook gebruik maken van een schaar te snijden van de bal.De wortels zijn zand gemakkelijk leiden tot opening gereedschap.
3. slijpen gereedschap moet ten minste 1000 doel te malen of schuurpapier slijpsteen gebruikt moet worden oplettende, slijpen gereedschap, om niet te zorgen dat het openen van.
4. niet kloppen klinknagel schaar tussenproduct met een hamer, zodat er geen invloed op het gebruik van losse klinknagels.
5. scherpe rand, de gebruiker wees voorzichtig werking, doe er niet de verdiensten kind.gewicht : ongeveer 240g (met verpakking)
totale lengte : 20.5 cm 
materiaal : rvs
gebruikt : geborsteld aluminium plaat klem voor bonsai styling bar, sloop, en voor de productie van bonsai Ze Lisi pull bark carving, enzovoort. gemaakt met gesmeed roestvrij tool staal, sterk en duurzaam.
gedetailleerde afbeelding hieronder :

Snoeigereedschap:
Pruners
Materiaal:
Metaal
Eigenschap:
Long Length
Afwerking:
Not Coated
Snoeiers:
Bypass
Modelnummer:
RS-065

Productcategorie..